Veelgestelde vragen

Hieronder een lijst met veelgestelde vragen. Nog liever beantwoorden wij jouw vragen persoonlijk. We nodigen je dan ook uit om deze via de contactpagina te stellen.
Circulectric is een initiatief van ervaren ondernemers die willen bijdragen aan de energietransitie van Nederlandse woningen. We helpen woningbezitters met actuele, onafhankelijke informatie en praktisch advies. Zodat jij met kennis van zaken zelf aan de slag kunt of de juiste leveranciers in kunt schakelen. Een irritatiepunt voor ons is dat je tegenwoordig op internet geen formulier kunt invullen of je wordt overspoeld met stapels offertes en daaropvolgende telefoontjes van 'adviseurs' die op geen enkele vraag een antwoord paraat hebben. Bij ons nooit een ongevraagde offerte!
Een volledig 'circulectrisch' huis draait 100% op duurzame energie die je zelf of samen met anderen opwekt en opslaat. Zo’n huis zul je nu nog niet gemakkelijk vinden. Wel vind je in iedere straat mensen met zonnepanelen en/of heat pipes op hun dak, een warmtepomp, een laadpaal voor de elektrische auto of (een enkeling!) een eigen windmolen. Stap voor stap zaken die de duurzaamheid van je huis ten goede komen, én ook je portemonnee.
Circulectric wordt geleid door ervaren ondernemers die via Circulectric een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving. Deze bijdragen worden geleverd in drie fasen:
  1. informatie via de website
  2. kostenloos energieplan YEP
  3. abonnement op YEP PRO, jouw uitgebreide energieplan
Het lange antwoord op deze vraag is te vinden in ons 'Privacy Statement'. Hierin staat alles over cookies, analytics en de opslag van persoonlijke gegevens. In het kort betekent dit dat wij alleen de hoogstnodige gegevens opslaan om jou goed van dienst te kunnen zijn. Deze opslag is veilig. Wij verkopen (of geven) nooit jouw gegevens aan andere partijen.
Op deze website vind je relevante informatie over zonnepanelen, warmtepompen, omvormers, laadpalen en alles wat dat met elkaar verbindt om straks misschien wel helemaal off grid te gaan. Heldere informatie en nieuws over wat vooral nú al kan. Aangevuld met praktisch advies over hoe je dat zelf kunt aanpakken. Zodat jij met kennis van zaken zelf aan de slag kunt of de juiste leveranciers in kunt schakelen. Zie verder YEP hieronder.
YEP staat voor Your Energy Plan. YEP stelt je een aantal vragen met betrekking tot de duurzaamheid van je woning en je ambitie op dat gebied. Tot slot krijg je een rapport met een advies zonder offertes of telefoontjes. Zie hier voor meer informatie.
logo icon circulectric
Circulectric BV
John F. Kennedylaan 146
3931 XM Woudenberg
info@circulectric.nl
06 8379 8246
 
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacy statement
KvK-nummer: 81122047
BTW-nummer: 8619.41.068.B.01
 

© Circulectric 2021-2024. Alle rechten voorbehouden.