Over Circulectric

YEP is een van de diensten van Circulectric, dat als missie heeft woningbezitters maar ook organisaties te ondersteunen bij de verduurzaming van hun huis. Dat ondersteunen doen we met eerlijke en onafhankelijke informatie, met praktische adviezen en workshops én met online toegankelijke reken- en simulatiemodellen. Ons dienstenpakket bestaat op dit moment uit YEP en YEP PRO. YEP richt zich op huiseigenaren die een begin willen maken met het verduurzamen van hun woning. YEP PRO richt zich op huiseigenaren die bij het proces echt de diepte in willen gaan. YEP PRO leent zich ook prima voor installatiebedrijven die de omslag willen maken van productgerichte naar een servicegerichte marktbenadering.

DE MENSEN ACHTER CIRCULECTRIC:

foto chris
Chris van Lith
Oprichter, innovator, energietechneut met inmiddels een waslijst aan gerealiseerde projecten met zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen. Was eerder Managing Director van ClairTech (industriële luchtzuivering op basis van bacterieculturen) en B3Partners (geografische informatiesystemen op basis van Open Source). Een middag na de verkoop van zijn aandelen in B3Partners had Chris een volgende uitdaging in zijn hoofd zitten: Circulectric.
foto robbert-jan
Robbert-Jan Knoppers
Marketeer, projectmanager en innovator voor duurzame merken. Begon zijn loopbaan bij Shell en Dow Chemical, werd later project-manager op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Hielp hij merken als Keykeg en Ecochain in de markt zetten. Als het duurzaam kan, gaat Robbert-Jan voor duurzaam. Is dichtbij zijn ambitie om zijn huis volledig op zelf opgewekte stroom te laten draaien. Zijn binnen­kort te installeren windmolen moet daarbij het laatste zetje geven.
ONS COMMUNICATIE TEAM
foto joop
Joop Donkers
Communicatie-adviseur, tekstschrijver én ondernemer. Kijkt vooral met een sociale bril naar de energietransitie, hoe je mensen daarin mee krijgt en hoe je verschillende partijen en belangen bij elkaar brengt.
foto guus
Guus Ottens
Creative Director en conceptontwikkelaar. De man achter ons logo en onze website. Staat altijd op scherp om ideeën en woordenstromen van anderen terug te brengen tot de essentie.
Interesse voor een nadere kennismaking?
Laat hier je telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Vraag kosteloos een rapport aan voor je eigen energie­plan

logo icon circulectric
Circulectric BV
John F. Kennedylaan 146
3931 XM Woudenberg
info@circulectric.nl
06 8379 8246
 
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacy statement
KvK-nummer: 81122047
BTW-nummer: 8619.41.068.B.01